POPP Prestige P7

Låg modell som är avsedd för aktiv användning av poolen även vid dåligt väder, konstruktionens höjd möjliggör badande även när taket är helt påskjutet. Skulle ni inte hitta mått som passar er pool, kontakta oss så justerar vi måtten efter era önskemål!

Artikelnr: Prestige_p7

POPP P7 är ett pooltak som trots sin stora bredd har väldigt låg höjd, detta ger en vacker och diskret täckning av er pool. Ihopskjutet och med förlängda skenor kan ni få en poolmiljö helt ostörd av pooltak som skymmer utsikten. P7 går även att få med skena på bara en sida, eller om så önskas kan man installera taket utan skenor längs poolen. Kontakta oss så designar vi efter era önskemål.

Alla POPP-tak har betydligt kraftigare profilmått än andra förekommande tak på marknaden. POPP P7 byggs med 70 x 65 mm aluminium profiler och 4 mm klar polykarbonat.

Pooltaket med många möjligheter

POPP P7 går att designa med generös bredd. Detta gör att man kan ställa taket med gaveln längs poolens långsida, vilket är väldigt komfortabelt på pooler med trappa på långsidan eller för friformspooler där man kanske har en däckyta intill pool och pooltrappa. POPP P7 går att få med sidodörr, en bekvämlighet att kunna använda poolen utan att taket måste skjutas ihop, sidodörr ingår inte i standardutförandet och kostar 7 995 kr.

Möjligheterna med POPP P7 är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt med vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

Alla POPP-tak går att motorisera, så att man smidigt kan öpnna sitt pooltak till den position man vill ha med minsta möjliga ansträngning.
Helt dold motorisering och laddning via solpaneler. Taket kan kontrolleras med en knapp på konstruktionen eller via en mobiltelefon.

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar.

Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland.

 

I priset ingår

  • Frakt till tomtgräns
  • 3 m extra skenor bakom poolen
  • Lås på alla sektioner inkl ev dörr
  • 4 mm klar polykarbonat
  • Lackat i RAL 7016 med möjlighet till RAL 9006

Specifikationer

Material 4 mm klar polykarbonat
Möjlig bredd Innermått bredd: Upp till 5,85 meter
Möjlig längd Innermått längd: Upp till 12,81 meter
Höjd Från 48 cm
Antal sektioner 1-6 sektioner (beroende på taklängd)
Profilmått 70×65 mm kraftiga profiler för svenska förhållanden.
Pris och Måttexempel Alla Pooltak POPP måttsätts efter kunds önskemål
Frakt till Tomtgräns ingår! Frakttillägg norr om geografisk gräns: Uppsala/Karlstad/Strömstad
CE-märkning Ja, pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.

Prata med en poolexpert

Vi skickar dig gärna en offert!