Terrasstak

Måttdesignat efter önskemål

Ett uterum som ger er en härlig miljö för alla väder, för de dagar eller kvällar då väder inte är så trevligt och för de soliga dagarna då ni enkelt skjuter av taket från terrassen. Kontakta oss för att få pris för just er pool eller uteplats och med de önskade mått och materialval ni önskar.

Varför välja terasstak från POPP?

Magnetisk klaff

Tack vare sin smarta design håller magnetluckan ventilationen öppen utan några mekaniska komponenter.

Tre enkla steg

Tack vare det smarta öppningssystemet är ventilationen i poolen mycket enkel. Öppna hela den främre delen i tre enkla steg med bara ett handtag.

Mobilstyrning

Med ett knapptryck kan du flytta och låsa ditt tak. Du får även all viktig information om batteriet och temperaturen genom den smarta mobilappen.

Skenlös installation

Glöm skenor som kommer i vägen och bara samlar smuts. Våra tak kan installeras utan dessa.

Integrerad konstruktion

Hela systemet består av ett batteri, en motor och en styrenhet som är helt integrerat i konstruktionen. Tack vare detta håller hela taket hög estetisk standard. Systemet drivs av en solpanel och är därför oberoende och helt säkert.

Vikdörrar

Med de praktiska vikdörrarna kan hela den främre delen av poolhöljet vikas ihop. Du kan flytta hela väggen utan att behöva flytta runt på din inredning.

Skyddad miljö för bästa komfort

Ett högt pool- och terrasstak passar er som vill kunna gå under pooltaket, men som också skapar en härlig relaxyta. Taken glider i skenor och detta ger er ett uterum med full mobilitet. Skjut undan hela taket eller öppna endast upp enstaka sektion på mitten.

Ute eller inne? Nu behöver du inte välja

På några minuter kan hela taket skjutas bort och när segmenten är sammanskjutna går det att skapa ett användbart utrymme som är skyddat från väder och vind, en lämplig yta för trädgårdsmöbler eller avkoppling. Terrasstak ger er rörelsefrihet runt poolen och gör det till en perfekt lösning för simning under skydd samt sittplats för familj och vänner.

Vi hjälper er med era drömmar

Möjligheterna är många, kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan er perfekta oas, på kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av unik utemiljö.

Prata med en poolexpert

Vi skickar dig gärna en offert!