Våra modeller av glasfiberpooler

Våra glasfiberpooler är tillverkade i ett stycke med integrerade trapplösningar och andra generösa sittytor i högsta möjliga ytfinnish. Resultatet är en utseendemässigt tilltalande och betydligt mer hållbar pool som du aldrig behöver bekymra dig över. När du köper en glasfiberpool från Pooltak Sweden kan du känna dig säker på att du får en pool av hög kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modellserie. Att vi dessutom erbjuder Sveriges kanske bästa priser på glasfiberpooler är naturligtvis också en fördel.

Kompletta poolpaket från Rhino Pool

Pooler tillverkade med stor omsorg och premiumkvalitet med trygg garanti. Gediget uppbyggda med många lager för att uppnå en täthet som garanterar lång och problemfri livslängd. Visa pooler 

Kompletta poolpaket från Riviera Pool

Pooltak Sweden AB är certifierad ProPartner i Sverige till RivieraPool som har ett otroligt brett utbud av högkvalitativa glasfiberpooler. Visa pooler 

Vad är en glasfiberpool?

Kompositpooler, eller i vardagligt tal glasfiberpooler, är tillverkade i ett stycke med integrerade trapplösningar och andra generösa sittytor i högsta möjliga ytfinish. En glasfiberpool från exempelvis RivieraPool eller vår Compactpool byggs upp i ett flertal olika skikt – alla med olika funktioner. Några lager förstärker, andra isolerar eller tätar och ytterligare lager utgör poolens vackra finish.

Fördelarna med en glasfiberpool

En stor fördel med en glasfiberpool är att den gjuts i ett enda stycke, utan svetsning och utan skarvar samt i flera lager. Konstruktionen gör att du får en väldigt stabil pool som klarar stora fysiska påfrestningar. Poolen har dessutom en hård yta som är lätt att hålla ren och underhållskostnaderna är låga.

Vi är en helhetsleverantör

Vi på Pooltak Sweden levererar exklusiva pooler, pooltak, spabad och swimspa till livsnjutare runt om i landet. Våra produkter passar dig som har höga krav på kvalitet och design och vill kunna njuta av din pool i många år framöver. Vi levererar våra pooler hundra procent klara för bad, där vi sköter grävning, installation och vattenfyllning. Och du kan fokusera på många sköna badstunder.

Varför ska jag välja en glasfiberpool?

Ett färdigt koncept med integrerade trappor och generösa sittytor, Pooltak Sweden erbjuder pooler i hög kvalitet, omfattande garantier och bästa servicen. Kontakta oss så guidar vi er till den bästa lösningen för er.

Lätt att montera

Glasfiberpoolerna kommer i ett enda stycke och är i förhållande till andra pooler väldigt lätta att få på plats, monterade och badklara. Det tar uppskattningsvis 3-4 dagar från start tills din pool är klar.

Lång livslängd

Glasfiberpooler är tillverkade i mycket tåliga och hållbara material som har lång livslängd. Poolerna består av en mängd genomtänkta lager av material, allt från det ögat ser till det som är vitalt för en kvalitetsprodukt, en pool som verkligen håller i årtionden.

Kostnadseffektivt alternativ

Pooltak Sweden säljer och installerar endast pooler av erkänt god kvalitet, med omfattande garantier oavsett prisklass och modellserie.

Vad skiljer en kompositpool från en glasfiberpool?

Som ni säkert uppmärksammat i vårt berättande om glasfiberpooler vill vi gärna flika in benämningen kompositpool. Problematiken är att det i vardagligt tal kallas glasfiberpool, men i vår kvalitetsmedvetna verklighet handlar om kompositpooler. En kompositpool består av en mängd genomtänkta lager av material, allt från det ögat ser till det som är vitalt för en kvalitetsprodukt, en pool som verkligen håller i årtionden.

Välj kvalitet som håller i längden

Väljer man det billigaste på marknaden, ofta från små säljande företag som har svårt att redovisa referenser, då får man sannolikt en “glasfiberpool”. Inget ont i begreppet, men presenteras ett poolpaket med glasfiberpool för 100-200.00.- inklusive pooltak och installation, ja då får man förmodligen en riktigt dålig produkt. Viktigt att veta är att glasfiber vid högre badtemperaturer likt i en pool löper stor riska att drabbas av böldpest (osmos). Samma fenomen uppstår då det gäller fritidsbåtar, detta är välkänt. Då det istället handlar om kompositpooler har man låtit materielen få kosta, man har genom olika lager och materialval kommit bort från detta problem. Vinylester är en av komponenterna som är lösningen i pooler som tillåts kosta något mer. Pooltak Sweden säljer och installerer endast kompositpooler av erkänt god kvalitet, med bra garantier samt från tillverkare som inte enbart fajtas med prislapp och billiga material.