Vackra trädgårdspooler

Här blir en sommarsöndag till en semesterdag för hela familjen. En ljum sommarkväll vid er pool blir till den bästa platsen för ett gott glas vin – och när poolbelysningen reflekterar vattenrörelsen ger den det hela en unik stämning i hela trädgården.

C-Side från Riviera Pool

Vackra trädgårdspooler

Med kompakta mått kan man få denna eleganta mini-pool utrustad med smart teknik. Ett skimmerfilter med en stor lövkorg, suger smuts från yta och håller vattnet rent. Eller vill ni hellre ha det naturligt. Då har vi ett biofilter, i vilket växter renar vattnet biologiskt. Tekniken står i en låda, som sänks ner bredvid poolen i marken. Poolens inbyggda delar är alltid förmonterade i fabriken, välj mellan två olika belysningar, härliga massagemunstycken eller varför inte fyra fontänmunstycken som ger en levande vattenrörelse. På så vis är C-Side pool på kort tid, installerad i er trädgård. Våra kontakter vid platsen vet hur man hanterar en C-side pool och installerar utan problem och hjälper er även med service.

Den nya CS 37

Ni letar efter en liten pool för er trädgård, som på sommaren är inbjudande, att sitta vid och njuta utav kvällen? En pool som vid en het sommardag ger en härlig avkylning? Eller en pool som efter arbetet skämmer bort er med en skön massage, avkopplande efter en stressig dag? Då är nya CS 37 Style er pool! Badglädje för hela familjen eller ett uppfriskande kallt bad – vår mest flexibla lösning bland C-Side-modellerna. Gör er oas till något extra och skapa en skön miljö för ert välbefinnande.