Skräddarsydda mosaikpooler

Våra helt skräddarsydda pooler, helt enligt dina önskemål. Välj trappanläggning, poolskyddsteknik, bassängform och storlek samt naturligtvis vilken bassängtyp som skimmer eller överloppsbassäng. Individualisera er pool med hjälp av mosaik, belysning och teknisk utrustning.

Klart för bad!

Vid planeringssamtalet, på plats hos er, bestäms alla detaljer. Er pool blir sedan tillverkad i fabriken och komplett utrustat. Leverans sker som en bassäng i ett stycke, som snart är redo för bad.

M-Line från Riviera Pool

Skräddarsydda pooler med mosaik

Mosaik tillhör idag en av de mest anspråksfulla och tåligaste ytorna vid ett poolbygge. Varje glasmosaiksten är olikt färgad och ger därför helt olika ljus- och färgreflexer. Skimmer eller överlopp? Vill ni att er terrass ska sväva över vattenytan? Då är det en skimmerpool med hög vattenyta ni ska välja. En vattenyta som ska ligga som en spegel med flytande övergång? Poolen med överlopp och övertäckt ränna är då ert val. Vad ni än vill ha för intryck och användning av er pool så kan M-Line ha lösningen, och det bästa: den färdiga anläggningen kommer i ett stycke till er och kan installeras på mycket kort tid.

Individuella mosaikpooler

Utomhusbassänger eller simhallar görs allt mer individuella, designen är mer anspråksfull: En rak reducerad linje, riktiga proportioner, stilsäkert färg- och materialval. Därtill maximala funktioner – för en simbassäng är mycket mer än bara en “bassäng fylld med vatten”.

Prata med en poolexpert

Vi skickar dig gärna en offert!