Om Pooltak Sweden

Pooltak Sweden

Vi på Pooltak Sweden levererar exklusiva pooltak, terrasstak och pooler till livsnjutare runt om i landet. Våra produkter passar dig som har höga krav på kvalitet och design och vill kunna njuta av din pool i många år framöver. Ofta levererar vi våra pooler hundra procent klara för bad, där vi sköter grävning, installation och vattenfyllning, så du kan fokusera på många sköna badstunder.

Kompletta poolpaket med allt

Att skaffa pool är resan till att förverkliga sin dröm om en härlig badmiljö, poolen blir ett smycke i trädgården. Grunden för ett lyckat poolprojekt är att välja produkter av god kvalitet, men även planering av miljön då det gäller utrymme runt poolen, trapplösningar som stämmer in samt en relevant pooltäckning som smälter in i miljön. Vi kan erbjuda er allt detta!

Måttbeställda pooltak av högsta kvalitet

Med stolthet har vi POPPs utbud av pooltak i vårt sortiment, vi är POPPs största partner i Europa, detta ger våra kunder stor trygghet gällande service och support. POPPs pooltak måttanpassar vi efter era önskemål för att skapa den poolmiljö ni önskar. Vi kan ta fram allt ifrån höga pooltak och terrasstak till extremt låga pooltak, kanske marknadens lägsta utan att pruta på kvalitet och profiltjocklek. Vi erbjuder alltid slutmontage av det fabriksmonterade pooltaket i er poolmiljö Låt oss designa efter era önskemål, vi vet ni kommer bli förvånade över design, mått och pris.