Riviera Pool

Välj Europas mest ansedda prestigepool

Riviera Pools färdigproducerade simbassänger och spabad finner man över hela Europa, i privata trädgårdar, simhallar, hotell och på kryssningsfartyg. Komfort, solid kvalitet, smart design och raffinerad teknik, utvecklad under mer än 40-års erfarenhet och innovation.

Tyska Kvalitetspooler

En kombination av smart design och funktion. D-Line har en avskalad look, klara linjer och strukturer samt många designmöjligheter för individualister. Visa pooler 

Skräddarsydda Mosaikpooler

En kompakt liten pool som gör er terrass till en oas – en privat och unik badmiljö för den lite mindre ytan. Visa pooler 

Vackra Trädgårdspooler

Vill du ha en skräddarsydd pool efter era egna krav? Då är en PP pool svaret. PP pool är en pool som byggs helt efter era behov och önskningar. Visa pooler 

Mer än bara en simbassäng

Vattnet är alltid i medelpunkten i en trädgård med pool. Upptäck den rogivande kraften och harmonin med Rivieras färdiggjutna pooler, iscensätt er egen oas med vatten, elegant inbäddat med allt ni kan tänka er för en fullständig avkoppling.

Den nya generationen

Det bästa inom glasfiberpooler

Ett High-Tech-material ser till att Riviera Pools ger badglädje i många år. De färdiggjutna poolerna görs av glasfiberförstärkt material (GFK), ett robust, mycket starkt och formbart material samt samtidigt lätt. Materialet används även vid byggnad av flygplan, skepp och vindkraftverk.

Sju skikt till en enhet

Riviera Pools färdiggjutna pooler består av sju skikt och varje skikt har speciell funktion. Skikt ett och två, det som är ytan i din pool, har hållbar färg och är lätt att underhålla. Skikt tre, fyra och fem ger poolen dess osmosskydd, skikt sex är isolering som sparar energi. Det sista och sjunde skiktet är det stabiliserande skiktet som har en integrerad stålkant för maximal hållbarhet.

Riviera Pool ger dig förbättrad livskvalité

Förutom att ha verkligen testade och starka pooler har Riviera även mycket generösa garantier, detta ger er den trygghet ni vill ha för en verklig livskvalité.

Simma och koppla av

En egen pool och spa i er trädgård är en ren förbättring av er livskvalitet. Våra erbjudanden ger er enastående möjligheter, att få er dröm till verklighet, helt efter era individuella önskningar.

Riviera Pool

En ledande tysk producent av färdiga pooler och spabad

Färdigproducerade pooler, naturpooler och spabad ”Made in Germany”. Riviera Pool har i mer än 40 år levererat sina produkter till hela Europa. Med sin solida kvalitet, smarta design och den bästa tekniken för att ge sina kunder den bästa och hållbaraste vattenupplevelsen.

Riviera Pool står med erfarenhet, innovation, komfort och säkerhet med sina produkter.

Varför ska jag välja Riviera Pool?

Det känns bra, när poolen, år ut och år in står där lika fin som när den var ny. När vatten på natten är filtrerat och varm, när man på morgonen blickar ut över en ren och inbjudande vattenyta. När man säkert kan stiga ner i vattnet och motströmsanläggning ger er fräschör och styrka för dagen.

När barnen på eftermiddagen har det roligt och ni har den säkra känslan av att barnen har det bra. När ni på kvällen ser den elegant upplysta poolen, som med rent, varmt vatten ger er en härlig avkoppling i sommarkvällen. Då kan det bara vara en Riviera Pool. 

Riviera Pools är serieprodukter, som görs färdiga i fabriken och inte vid byggplatsen. Med ständiga förbättringar och ett samspel av funktion och design, som är unikt på marknaden.