Joy Pro

Från: 399 900kr 359 900kr

Rhino Rio-JetSwim & Massage är en pool med helgaveltrappa och bra baddjup trots sina mindre mått för den lilla trädgårdsytan. Poolen levereras med JetSwimanläggning samt fyra massagemunstycken, en aktivitets och upplevelsepool för den lilla trädgårdsytan. Finns i ett flertal färger att välja mellan.

Poolens mått på 2,60 x 6,10 meter, med djupet 140 cm, en generös pool med både sittytor och fritt utrymme för simning och lek.

Pooltaket som ingår i vår paketlösning är POPP-Perfekt, ett kvalitetspooltak som är måttmässigt anpassat för poolstorleken. Pooltaket har en sidodörr så poolen kan även användas för bad en regnig dag.

I våra poolpaket ingår pool, alla montagedetaljer på poolen samt rening med cirkulationspump och filtrering, värmepump för uppvärmning, städpaket samt poolrobot och kemipaket.

Våra egna tekniker monterar alla detaljer på poolen, monterar reningsanläggning på den plats ni färdigställt för detta. Som avslutning startar vi upp poolen ihop med er, ett riktigt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

Artikelnr: Paket_Joy_pro

Rhino Pools är gjorda för att hålla och vi bygger med material av högsta kvalitet. Väggarna byggs i 10 lager och med sin dubbelbotten och skumisolering garanterar vi en pool som är läckagesäker. Tillverkade med stor omsorg och premiumkvalitet med trygg garanti. Kombinationen av materiallager ger en styrka som en kvalitetspool skall ha och en pool byggd på detta sätt får ingen “böldpest” (osmos).

En kvalitetspool har ett högre inköpspris än en billig pool där kvalitet och livslängd inte sätts i centrum. Men ser man till ett poolprojekts totalkostnad så är prisskillnaden inte så stor, en ärlig livstidskalkyl kommer i alla lägen visa att en riktig kvalitetspool ger en trygg engångsinvestering, med väldigt många problemfria badår.

Rhino Pools produktion av glasfiberprodukter startade 1998, och har utvecklat lång erfarenhet under de senaste 20 åren. Alla pooler klarar strikt kvalitetskontroll.

I våra poolpaket ingår pool, alla montagedetaljer på poolen samt rening med cirkulationspump och filtrering, värmepump för uppvärmning, städpaket samt poolrobot och kemipaket.

Våra egna tekniker monterar alla detaljer på poolen, monterar reningsanläggning på den plats ni färdigställt för detta. Som avslutning startar vi upp poolen ihop med er, ett riktigt kvitto på att allt är med och fungerar väl.

Tillkommande kostnader:

– Grävning och återfyllnad enligt instruktion.
– Inlyft av poolen till plats.
– Framdragning av el till teknikplats, samt inkoppling av belysning. Detta skall göras av behörig elektriker.
– Eventuellt frakttillägg inom Sverige, beroende på leveransort.
– Eventuella resekostnader vid pooltaksmontage om kunds omgivning ej är klar i tid.
– Vattenfyllning.

Längd: 6,10 meter
Bredd: 2,60 meter
Djup: 1,40 meter

Detta ingår

PooltakPOPP Perfekt eller POPP P9, inkl. montage på förberedd yta. Sidodörr & förlängda skenor bakom poolen. Prenium skenor med lås på alla sektioner och dörr.
Cirkulationspump & SandfilterAnpassade utefter poolmodell och teknik.
VärmepumpAnpassad värmepump med on off teknik.
StädutrustningTemperaturmätare, ytvatten- och bottenhåv med skrapkant.
PoolkemStartpaket med kem för vattenhantering av din pool.
PoolrobotDolphin E10 som går på botten.
InstallationInkoppling, igångsättning och utbildning av poolen med personal från Pooltak Sweden.
GarantiLivstidsgaranti mot läckage

Standardfärger

Följande standardfärger ingår i priset på alla Rhino-pooler. Välj mellan White Frost, Steel Grey, Aqua Blue och Shadow Gray.

White Frost

Steel Grey

Aqua Blue

Shadow Grey

3D-färger

Lägg till 29 950 kr så får du istället en fantastisk 3D-färg i din nya pool. Välj mellan Navy Pearl, Ocean Pearl, Reef Pearl och Beach Pearl.

Navy Pearl

Ocean Pearl

Reef Pearl

Beach Pearl

Inspiration

Rhino Ceramic Pooler

En kvalitetspool har ett högre inköpspris än en billig pool där kvalitet och livslängd inte sätts i centrum. Men ser man till ett poolprojekts totalkostnad så är prisskillnaden inte så stor, en ärlig livstidskalkyl kommer i alla lägen visa att en riktig kvalitetspool ger en trygg engångsinvestering, med väldigt många problemfria badår.

Vanliga frågor om pool

Det är mycket som man ska tänka på inför ett poolköp, vad passar familjen bäst? Bygglov? Tillbehör? Allra bäst är det om ni kontaktar oss så guidar vi er till den bästa lösningen för er. Här har vi samlat några vanliga frågor som kan komma när man funderar på en egen pool.
Behöver man bygglov för att bygga pool?
Bygglov behövs oftast inte för att bygga en pool men om du till exempel bygger en altan samtidigt, om poolen kommer att ligga för nära tomtgränsen eller om du förändrar marknivån kan bygglov behövas. Kontakta byggnadsnämnden i din kommun för att få besked om vad som gäller för din tomt.
Vad ska jag tänka på när jag väljer poolstorlek?
Storleken beror på vad du ska använda poolen till och vilket utrymme du har på din tomt. För normaltomten brukar en 4x8 meters pool vara en bra storlek, är det sedan många som ska bada samtidigt så lägg gärna till en eller två meter på bredden eller längden, helt beroende på vad som passar bäst på tomten. Ska poolen användas med en jet-stream så kan en lång och smal pool vara det ni behöver. Ett baddjup på 1,35 meter räcka för de flesta men man ska också tänka på vilka som ska bada, kanske en grundare barndel eller separat barnpool? Pooltrappa för äldre och rörelsehindrade? Det finns mycket att tänka över innan man väljer sin poolstorlek.
Hur fungerar reningen?
Poolen rengörs både mekanisk och kemisk. Med mekanisk rening renas vattnet via en pump och ett reningsfilter, oftast ett sandfilter, som fångar upp mindre partiklar. Ju större filter - desto bättre. Snåla inte på reningsverket, ett underdimensionerat reningsverk gör underhållsarbetet svårare. Till detta kommer även den kemiska reningen, till exempel manuell- eller automatisk klorering.
Måste jag ha ett pooltak?
Ett överdrag som hindrar från ofrivilliga dopp eller ett staket med låsbar grind är obligatoriskt på markpooler, alternativet till båda dessa är då ett pooltak. Ett vackert pooltak är många gånger en bättre investering, förutom att de skyddar mot olyckor sparar de värme, minskar klorförbrukningen och hindrar skräp från att hamna i poolen. Ett pooltak förlänger även badsäsongen och med ett större tak kan du även bada när det är sämre väder.
Kan jag välja färgen på vattnet?
Färgen på vattnet i din pool bestäms av vilken färg på poolen du väljer. Välj en färg som du tycker är snygg. Ljusgrå är oftast snyggast då vattnet blir blått av solens uv strålar så med den kombinationen blir det som en sandstrand. Tänk på att poolen ska hålla i många år framöver så det är viktigt att du väljer en liner som du trivs med.
Hur får jag rätt temperatur?
Det finns många alternativ för att få en bra tempererad pool, exempelvis om du har en bergvärmepump för uppvärmning av ditt hus kan man utnyttja denna under sommaren då den inte används fullt ut, då installeras en poolvärmeväxlare för att föra över värmen till poolen. Det finns även alternativ som luftvärmepumpar och solfångare. Hör med våra experter för att få rätt uppvärmning till din pool.
Vad ska jag välja? Glasfiberpool? Thermopool?
En pool ska hålla i 25 år och det viktigaste är att kolla vilka förutsättningar du och din tomt har för vilken pool som blir bäst. Sedan handlar det om design och hur mycket du själv vill göra vid ditt poolbygge. En glasfiberpool är ett koncept som inte kräver att du själv bygger poolen, den levereras som ett färdigt kar, kräver fullgod dränering och är inte lämplig där det finns högt grundvatten. En Thermopool gjuts på plats, och ger många möjligheter i sin utformning men är lite dyrare än en glasfiberpool. Alla pooler kräver ett bra förarbete och god dränering för att hålla länge.
Hur mycket kostar en pool?
Priset för en normal pool ligger i ett stort spann, allt från 200 000–600 000 kronor, beroende på markarbete, val av pool och hur mycket du själv kan göra. Tänk på att det även tillkommer uppvärmning och drift.
Kan jag använda ROT-avdrag?
Nej och ja, ROT-avdraget kan inte användas för att bygga eller renovera en utomhuspool, inte ens om man bygger in poolen i en redan existerande altan. Däremot att reparera, bygga till eller bygga om en redan existerande inomhuspool ger dig rätt till ROT-avdrag.
Har ni några finansieringslösningar?
Pool Sweden erbjuder, i samarbete med Wasa Kredit, upp till 36 månaders räntefri delbetalning på spabad, pool och pooltillbehör. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad. Ni kan låna hela orderbeloppet eller en mindre önskad del av beloppet. Läs mer här

FLER POOLER

Prata med en poolexpert

Vi skickar dig gärna en offert!