POPP Living Perfekt

Raffinerat utseende, perfekt lösning för dem som väljer subtilitet och utsikt över omgivningen. Skulle ni inte hitta mått som passar er pool, kontakta oss så justerar vi måtten efter era önskemål!

Artikelnr: Perfekt_Popp

POPP-Perfekt är ett riktigt robust pooltak som till normalstora pooler blir cirka 1 meter högt, detta ger rymligt utrymme för bad under pooltaket. Taket har utformats för att bli en integrerad del av poolen, utan att pruta på säkerhet och funktion.

Fri måttsättning och möjlighet att välja material

Detta robusta pooltak tillverkas med paneler i antingen kanalplast eller helt klar plast. Man kan även kombinera dessa material utifrån egen önskan, vanligast är att kunder väljer att ha pooltaket POPP-Perfekt med kanalplast på toppen men gavlar i helklar plast, detta ger ett lättskött tak med god insyn via gavlarna.

POPP-Perfekt med riktigt rejäla profiler samt paneler i polykarbonat, ger god värmeisolerande effekt och styrka som tål svenska vintrar.

Kontakta oss med era tankar och skisser. Vi lyssnar av, besöker er och designar sedan direkt med vår tillverkares design och konstruktionssystem. På kort tid har ni både ritning och offert för att kunna gå vidare i ert skapande av er unika poolmiljö.

Måttanpassade pooltak av högsta kvalitet. Kontakta oss för att få pris för just er pool och med de önskade mått och materialval ni önskar.

Pris på sidan och i lämnade offerter inkluderar frakt fram till tomtgräns. Individuellt frakttillägg vid leveranser till Norra Sverige, Norge samt Finland.

I priset ingår

  • Frakt till tomtgräns
  • Sidodörr på valfri sida
  • 3 m extra skenor bakom poolen
  • Lås på alla sektioner inkl dörr
  • 8 mm kanalplast
  • Lackat i RAL 7035 med möjlighet till RAL 7016 antracit

Specifikationer

Material Kanalplast, polykarbonat PC/4 mm klar polykarbonat PC
Möjlig bredd Innermått bredd: Upp till 6,10 meter
Möjlig längd Innermått längd: Upp till 15,47 meter
Höjd Från 75 cm
Antal sektioner 1-6 sektioner (beroende på taklängd)
Profilmått 70×40 mm kraftiga profiler för svenska förhållanden.
Pris och Måttexempel Alla Pooltak POPP måttsätts efter kunds önskemål
Frakt till Tomtgräns ingår! Frakttillägg norr om geografisk gräns: Uppsala/Karlstad/Strömstad
CE-märkning Ja, pooltaken är CE-märkta enligt Europeiska normer.

Prata med en poolexpert

Vi skickar dig gärna en offert!